top of page

Sekretesspolicy

 

fållnäsviken.se skyddar allas personliga integritet och i denna integritetspolicy kan du ta del av hur vi samlar in, använder och hanterar personlig information.

 

Om du har frågor angående integritet och dataskydd kan du kontakta oss via e-post info@fallnasviken.se

 

När du kontaktar oss via något av våra formulär på webbplatsen accepterar du vår integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter. Utöver detta samtycker du till att vi får komma att kommunicera med dig via digitala våra kanaler såsom e-post och liknande. Anledningen till att vi samlar in personuppgifter är för att kunna fullgöra våra skyldigheter gentemot dig.

Vilken information samlas in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar endast nödvändig information som du har angett på vår webbplats eller på annat sätt som du tillhandahåller oss, t.ex. E-post och liknande. Denna information kan handla om namn, e-post, företag och eller kontaktuppgifter.

 

Utöver detta kan vi komma att samla in den IP-adress som används för att ansluta din dator till internet. 

 

Hur lagras din data?

Vår webbplats finns på Wix.com, vilket ger oss möjlighet att nå ut med information till dig. Din data lagras på Wix.coms datalagring, dvs i deras databaser. Wix lagrar din data på säkra servrar bakom en brandvägg och endast Wix och jag har tillgång till informationen som lagras på servern.

Du kan när som helst begära ett utdrag av vilken information vi har registrerat. Du kan också begära att vi raderar den information vi har sparat när som helst, även om du tidigare har gett ditt samtycke till att spara den. Om du har sådana önskemål, kontakta oss på info@levandefallnasvik.se

 

Webbplatsstatistik

Vi använder Google Analytics och Visitor Analytics på vår webbplats för att producera oidentifierad statistik som hjälper oss att förbättra webbplatsens användbarhet. Information som samlas in inkluderar, hur många som besöker varje sida och hur länge besöket varar samt vilken webbläsare som används. Vi kan inte spåra informationen tillbaka till den enskilda användaren. Informationen som samlas in av detta verktyg lämnas aldrig ut till andra aktörer.

 

Småkakor

När du besöker vår webbplats registreras information om ditt besök via en så kallad cookie. En cookie är en liten fil som lagras i din webbläsare som innehåller information om vår webbplats, t.ex. när du senast besökte vår webbplats eller uppgifter som du angav i ett formulär hos oss. Vi använder informationen för att analysera användarmönster i Google Analytics och Wix Visitor Anaytics. Informationen kan inte identifiera individer.

 

Nyhetsbrev och kommunikation

Vi kan skicka ut nyhetsbrev via e-post och för att detta ska fungera måste du ange en e-postadress. E-postadressen lagras på Wix säkra-serverar som vi använder, informationen delas inte med andra. 

Rättigheter

Du har rätt att få en kopia av dina personuppgifter som vi har om dig. För att komma åt denna information är det enklast att kontakta oss via info@levandefallnasvik.se

 

Utöver detta har du rätt att:

Få informationen rättad, radera din personliga information och få Information om möjliga incidenter och dataintrång.

 

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen.

Personuppgiftsansvarig är Stefan Gautschi som du når via mail info@levandefallnasvik.se

bottom of page